Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Blíží se jaro a tedy čas, kdy pomalu odkládáme vrstvy oblečení, pod kterými jsme v zimě skrývali svá těla. Věnujte jim tedy každodenní vhodnou kosmetickou péči a nezapomínejte i na správnou výživu a dostatečný pohyb. Pro hýčkání pokožky si vyberte třeba přírodní přípravky značky Pevonia Botanica, které si oblíbily zahraniční i české filmové hvězdy.

Jarní příprava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během zimy byla pokožka vystavována jak chladnému počasí venku, tak i suchému vzduchu ve vytápěných prostorách. Čelila mrazu, větru, vlhku, teplu, takže je nyní daleko citlivější a snadněji se podráždí. Pleť je rovněž vysušená, neboť pod vrstvami oblečení méně dýchá. Proto je nyní třeba zaměřit se na hydrataci, revitalizaci a omlazení pokožky celého těla. S přibývajícím věkem je nutné se o pokožku starat lépe a pečlivěji, neboť už se sama tak dobře neregeneruje. Pokud si myslíte, že v mládí lze leccos ošidit, hluboce se mýlíte. Platí totiž, že jak se o tělo budete starat ve dvaceti, tak bude v budoucnu vypadat.

Perfektní péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po každé koupeli či sprše použijte vhodný krém nebo mléko. Nejenže tělu dodají chybějící vlhkost, ale moderní přípravky mohou pomoci s mnoha problémy od povolené pokožky až po nerovnoměrnou pigmentaci a slábnutí kůže. Vybírejte tedy podle věku a typu pokožky. Tělový krém Lumafirm Body Moisturizer hydratuje a současně podporuje její přirozené zásobení kolagenem a elastinem, takže pleť okamžitě získává pevnější, tónovaný a rozjasněný vzhled. Skvostný balzám s papayou, ananasem a retinolem z řady Tropical nejen nádherně voní, ale především působí proti předčasnému stárnutí, hydratuje, zlepšuje elasticitu, vyhlazuje vrásky, omlazuje a vyživuje.

Do hladka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby byla pleť čistší a zdravější, je nutné ji zbavit odumřelých buněk. Peeling pomůže odstranit odumřelé buňky, vyčistit póry a vyhladit povrch pokožky. Pleť pak bude lépe dýchat, bude jemnější, zářivější a připravená vstřebávat látky z dalších přípravků. Peelingové přípravky určené k ošetření pokožky těla se nikdy nesmí používat na obličej, protože obsahují větší částečky a pro obličej jsou příliš agresivní. Vyzkoušejte třeba Silky skin body scrub z řady Ligne Nymphea.

Zpevnění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celulitida trápí spoustu žen bez ohledu na to, zda jsou štíhlé, či silnější. K jejímu zmírnění napomáhá zdravá strava, dostatek pohybu, používání speciálních krémů Pevonia. Ke zmírnění celulitidy je třeba přistupovat komplexně a vytrvale. Je třeba nezapomínat na pitný režim, dodržovat pravidelnost v jídle, omezit příjem tuků a konzumovat zdravou a vyváženou stravu. Krémy samotné nepomohou. Jsou účinné v kombinaci s pohybem a masáží. Nejvhodnější doba aplikace je po ranní a večerní koupeli či sprše, když je pokožka prokrvená, a tedy připravená. Výborný je Zeštíhlující tělový gel z řady Ligne Nymphea. Jeho složení pomáhá tělu zeštíhlet, zbavit se toxinů, zpevnit se a revitalizovat.

Odborná péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sebekvalitnější domácí péči je vhodné občas doplnit profesionálním ošetřením. V salonu Pevonia poskytují celou řadu skvostných procedur, které stojí za vyzkoušení. Ne nadarmo patří značka mezi nejoceňovanější kosmetickou péči v salónech a spa nejen v USA, ale i v Evropě a Asii. V salónu Pevonia nabízí nejrůznější ošetření dokonale pečujících o vaše tělo a zlepšující kvalitu pokožky. Perfektně vyškolení odborníci pod vedením dermatologa vždy poradí, co dokonale vyhoví potřebám jednotlivých klientů. Kouzelný zpevňující a rozjasňující zábal z jogurtu a tropického ovoce kupříkladu působí proti stárnutí, vyrovnává tonus pokožky a dodává energii pleti. Tělový zábal Lumafirm zase pokožku hydratuje a současně podporuje její přirozené zásobení kolagenem a elastinem, takže pleť okamžitě získává pevnější, tónovaný a rozjasněný vzhled. Dopřát si můžete i francouzskou metodu lipomassage, která pomáhá formovat štíhlejší, vyrýsovanější tělo a současně se postará o zpevnění.

Další články

Načítám