Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Reality show Farmář sotva odstartovala a u dam se už projevila rivalita. Libuška s Katarinou hned vycítily, že v Josefově domácnosti je místo jen pro jednu z nich.

Farmář Josef se bude muset rozhodnout mezi ženami, které se od sebe na první pohled příliš neliší. Obě mají slabost pro nepřirozenou blond barvu a rády by si přes televizní pořad našly nového partnera. Josef to s nimi ovšem nebude mít vůbec jednoduché.

Nápadnice v jeho domě strávily společně sotva pár minut, a už byl oheň na střeše. Katarina totiž k Josefovi dorazila jako první a zabrala pohodlnější postel. O ni ovšem později projevila zájem i Libuška, a tak došlo na hádku. „Já mám problémy s páteří. Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Já tady budu, máš smůlu,“ argumentovala Katarina, ale Libuška si to nenechala líbit: „Já jsem vetchá stařenka, já tam spát nemůžu.“

O tom, která z nich získá větší pohodlí, bude muset nakonec nejspíš rozhodnout samotný Josef. Odhodlá se Libuška k velkorysému ústupku, aby na ni udělala dojem? Netají se totiž tím, že na ni hostitel udělal dojem. „Má krásně sestřihnutý vousy. Mám pocit, že tehdy neměl ani ty zuby. Je vidět, že se snaží. Jde do sebe, kluk,“ zasní se Libuška v páteční reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám