Hlavní obsah
Článek

Jejich křivky zná snad i ten, kdo se bulvárním tématům vyhýbá obloukem, jelikož není dne, kdy by se toto sesterské trio někde neobjevilo. Přesto se sestry Kardashianovy nezdráhají nechat do fotografií pořízených k jejich nové módní kolekci zasáhnout experty na Photoshop v takové míře, až je to mírně řečeno úsměvné. Každému, kdo alespoň jednou viděl reálnou fotografii kypré Kim, musí být jasné, že tyhle útlé boky mají do reality hodně daleko.

Retuš vládne kromě modelingu i reklamnímu, filmovému a hudebnímu světu. Počítačově se už zdaleka neupravují jen fotografie v časopisech, ale i hudební klipy, či filmové scény jako například naposledy u herečky Margot Robbie ve filmu Vlk z Wallstreet, které tvůrci snímku digitálně protáhli nohy.

Podobnou proměnou nepochybně prošly v Kardashian Kollection pro značku Lipsy na jaro a léto 2014 i Kim (43), Khloé (39) a Kourtney (45). Kromě zúžení a prodloužení nohou ale byly navíc po celé linii těla pěkně osekané. Další důkaz o tom, jak je důležité nepodléhat iluzím o zdánlivé dokonalosti…

Reklama

Další články

Načítám