Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou a dost si v případě tetování dokáže říct jen málokdo. Na malůvkách na těle se totiž velmi snadno vytvoří závislost. Své o tom ví i dnes čtyřiašedesátiletá Sheila Jones, která tu svou započala už v patnácti, když se poblouzněná spolužákem nechala tetovat svou kamarádkou. Přála si mít jeho jméno na své paži zvěčněné navždy, ale na tetovací salón byla příliš mladá. Proto došlo tehdy ještě pouze na semipermanentní tetování, tak zvanou ‚domácí‘ metodu DIY (do it yourself).

Avšak i to stačilo, aby v sobě tato Angličanka z Weston-super-Mare objevila novou vášeň a v průběhu let si na tělo nechala jehlou vytvořit na 268 barevných obrázků, které k sobě navíc vůbec nepasují. Vše ještě nabralo na obrátkách, když si tato čtyřnásobná máma a třináctinásobná babička v roce 2006 vzala Roba, který se věnuje tetování jako svému hobby. Manželku tak používá jako živé plátno. Klidně si od něj nechávala dělat i dva obrázky týdně.

Není divu, že tato dáma, která má například na noze vytetované jméno Micka Jaggera, či na kolenou oči, budí pozornost všude, kde se zjeví. Zájmu o svou osobnost si však užívá a říká, že s tetováním ještě rozhodně neskončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám