Hlavní obsah
Článek

Už v sedmnácti letech si Veronika Kašáková (24) nechala vytvořit první tetování, postupem let začaly modelku zdobit další kérky. Právě tento hřích mládí ale dívce vyrůstající v dětském domově paradoxně pomohl k tomu, aby našla svou biologickou rodinu.

Rozměrné tetování na bříšku, které si blondýnka nechala udělat jako první, jí zavřelo spoustu dveří, první neúspěch se projevil už během její účasti na Miss Junior. „Už tenkrát mě vyřadili už v semifinále. Bylo mi řečeno, že mám gigantické tetování. Sice jsem to obrečela a vzalo mi to částečně sebevědomí, ale řekla jsem si, že mi to nevezme můj sen,“ svěřila se Super.cz finalistka České Miss 2014.

Všechno zlé je ale vždy k něčemu dobré a Veroničina tetování se jí stala osudová. „Díky tetování o mně napsali několik článků v novinách. Psali, jak nějakou Veroniku Kašákovou vyhodili ze soutěže krásy kvůli gigantickému tetování. Článku si všimla rodina ze strany mé maminky, která si myslela, že jsem dávno adoptovaná. Tak jsem se v krátké době stala bohatší o babičku s dědečkem, pět tet a taky jsem se sblížila se svou mámou,“ říká Verča, která tento zásadní životní zvrat popsala v autobiografické knize, která vyjde v dubnu.

Věc se má tak, že biologická matka Veroniky Kašákové dala před mnoha lety souhlas k adopci, její otec se ale dcery nevzdával a dál své děti v dětském domově navštěvoval. Rodina matky se domnívala, že Veronika spokojeně žije v nové rodině a vůbec netušili, že se svým bratrem pobývá v dětském domově.

Od tohoto zlomu se snaží Veronika najít si ke své biologické rodině a zejména matce cestu. „V devatenácti jsem ji po šestnácti letech viděla. Setkání bylo vlastně takový dárek k mé maturitě. Pořád na našem vztahu pracujeme, obrovská díra po promeškaných celé řadě narozenin a Vánoc se nedá nahradit. Ona se ale hrozně snaží mě podporovat v rámci svých možností,“ říká Veronika.

Reklama

Další články

Načítám