Hlavní obsah
Článek

Rozvádějící se příšerka Courtney Stodden sice loni oslavila teprve 19. narozeniny, ale už teď je zralá na recyklaci. Její tělo totiž obsahuje více silikonu než živých buněk.

Nepřirozeně vylepšená celebrita tak ztratila schopnost regenerace a připomíná pomůcku ze sex shopu imitující skutečnou ženu se všemi jejími přednostmi. Courtney Stodden toho na svůj věk stihla skutečně dost. Ulovila hollywoodského herce Douga Hutchinsona a po jeho boku ze sebe udělala novodobého Frankensteina. Své vylepšené tělo ochotně prohnala několika televizními reality show a před dovršením dvacítky je na odpis.

Courtney je v rozvodovém řízení a najít nového sponzora pro ni nebude jednoduché. Silikonová celebrita je totiž známá jako zlatokopka, která jde přes mrtvoly. Kompenzaci za svou společnost navíc investuje dost nešťastným způsobem a domnívá se, že množství silikonu zvyšuje její cenu na trhu.

Nejnovější fotka plastové Stodden nového ženicha nepřinese. Nechvalně proslulá celebrita by díky ní našla spíše angažmá v domu hrůzy. Její posedlost umělými materiály mé ale jednu výhodu. Až nadejde její čas, v muzeu voskových figurín s ní nebudou mít příliš práce. Tedy pokud ovšem dříve neskončí v tříděném odpadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám