Hlavní obsah
Článek

Není pochyb, že Megan Fox (25) je přirozeně krásná i bez make-upu, ale v úterý při procházce s manželem Brianem Austinem Greenem se přeci jen její vzhled značně lišil od toho, na který jsme u téhle věhlasné americké krásky zvyklí. V ulicích Los Angeles si dvojice došla na oběd, ale příliš vřele se k sobě neměla. Megan působila zasmušilým a zamračeným dojmem, což jí v kombinaci se staženými vlasy, absencí líčidel, dioptrickými brýlemi a nevýrazným oblečením vůbec nelichotilo. Hvězda filmů Transformers a Transformers: Pomsta poražených vypadala spíš jako přísná učitelka.

Megan pro tentokrát úspěšně maskovala svůj pověstný půvab, když zvolila černé tepláky, vytahané modré triko a nemoderní šedý pletený svetr. Přestože se s největší pravděpodobností nestihla ani nalíčit, její jemné ženské rysy, plné rty a porcelánová pleť dokazovaly, proč je Megan považována za jednu z nejkrásnějších žen vůbec.

Meganin manžel Brian, který je o dvanáct let starší než ona, se oblékl také dost ležérně. Stačilo mu hnědé tričko a džíny. Herec, jenž se proslavil rolí Davida Silvera v seriálu Beverly Hills 902 10, se po dlouhé době vrátil na obrazovky. A to jako přítel zrzky Bree v nové řadě Zoufalých manželek.

Reklama

Další články

Načítám