Hlavní obsah
Článek

Když už něco dělá, tak pořádně… I díky této Madonnině vlastnosti to zpěvačka, o níž mnozí říkají, že po pěvecké stránce není žádná sláva, dotáhla tak daleko. A s vervou se popová královna pustila i do nového projektu, kterým je rozjíždění vlastního řetězce fitcenter Hard Candy Fitness. Jak je vidět, Madonna netroškaří a expanduje do mnoha koutů světa. Poslední posilovnu otevřela v úterý odpoledne, a to v kanadském Torontu.

Pětapadesátiletá pěnice tentokrát projevila kromě odvahy, s níž vybírala své oblečení - prádlo jí bohužel moc nesedělo, neboť měla podivně zdeformovaný dekolt -, i pár hvězdných manýrů. Dorazila o hodinu a půl později a ještě si přála účast menšího počtu novinářů, než se zamýšlelo.

Pokud byste si někdy přáli zacvičit si v jednom z těchto luxusních zařízení, která Madonna spoluvlastní se svým manažerem Guyem Osearym a Markem Mastrovem, zakladatelem podobného řetězce v USA 24 Hour Fitness, museli byste se vydat do nejbližší provozovny v Berlíně, případně pak do Říma či Moskvy. Další najdete i v Mexiku, Chile nebo Austrálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám