Hlavní obsah
Článek

Guatemalská služebná Mildred Baena (50), s níž má filmový Terminátor Arnold Schwarzenegger (76) třináctiletého syna Josepha, už nemohla vydržet polopravdy, které o ní psal americký tisk. Konečně se rozhodla promluvit.

V rozhovoru pro magazín Hello! přiznala, že její nejmladší syn se pravdu o svém otci dozvěděl teprve před rokem. „To je hustý!“ reagoval prý na šokující odhalení Joseph, který se prý těší, až si s bývalou hollywoodskou hvězdou vybuduje pevnější vztah.

Služebná podle svých slov zjistila, že Arnold je chlapcovým otcem, až když se mu začal nápadně podobat. „Stalo se to, když Joseph vyrostl a já jsem si začala všímat jejich podobnosti. Jak šel čas, bylo to čím dál tím zřetelnější,“ uvedla.

„Věděla jsem, že Arnold je jeho otec, možná i jemu (Schwarzeneggerovi) to přišlo divné, když Joseph vyrostl a začal vypadat jako on,“ řekla.

Terminátorově manželce Marie Shriver (55) vše došlo, když v domě zaslechla šeptandu o tom, jak se její muž chlapci podobá.

„Říkala věci jako‚ když si budeš potřeboval promluvit, jsem tu pro tebe‘. Cítila jsem, že se něco děje. Mariu mám moc ráda a respektuji ji,“ svěřila se Mildred. Paní domu ale nakonec na služebnou udeřila přímo a ta odkryla karty.

„Byla tak silná. Plakaly jsme a ona mě vyzvala, abych neklečela a vstala. Objaly jsme se a jí řekla, že to nebyla Arnieho chyba, že na to vždy musí být dva,“ rozhovořila se pro Hello! žena, která k otci svého dítěte pořád cítí sympatie.

„Je to dobrý člověk a vím, že také trpí. Mariu miluje. Věřím, že se jim to časem rozleží v hlavě,“ uzavřela Baena.

Poté, co se Maria o dítěti dozvěděla, požádala po pětadvaceti letech manželství o rozvod. Postupně na povrch vypluly další četné zálety, kterých se Arnie během manželství dopustil.

Reklama

Další články

Načítám