Hlavní obsah
Článek

V šatníku Sisy Lelkes Sklovské (58) rozhodně nenajdete fádní a nevýrazné kousky. Zpěvačka je sice Slovenka, ale stylem oblékání se více přibližuje stylu za Uralem.

Slovenská diva dělá jednu zásadní chybu: sama o sobě je velmi výrazný uhrančivý typ ženy, takže cirkusem říznuté kousky na ní působí vždy nepatřičně a přehnaně. Sisa se prostě nedokáže smířit se slušivou klasikou a v oblékání to přehání o tři sta procent.

Jedním příkladem za všechny byla róba, ve které umělkyně zapěla státní hymnu u příležitosti zahájení mistrovství světa v hokeji. Bylo už na pováženou, že její šaty byly tvořeny barvami státní vlajky, rozporuplné reakce navíc vzbuzovala vlečka, konkurující té na svatebních šatech lady Diany, a k tomu navíc ordinérní vysoký rozparek sukně.

Když už zpěvačka sáhne po barevně umírněnějším modelu, jak se tomu stalo naposledy na koncertu Královny popu, kdy oblékla impozantní róbu pokrytou pštrosím peřím, tak to přežene volbou teatrální vlečky a příliš výrazným vlasovým stylingem.

Jsme zvědaví, jestli se stylistům X Factoru podaří ukočírovat její temperament, nebo si Sisa protlačí své oblíbené mikro sukně, štrasové náušnice a účesy ve stylu postaviček ze seriálu Simpsonovi. Zatím to vypadá na druhou možnost.

Reklama

Další články

Načítám