Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že prázdniny s rodiči a synkem Georgem měly na vévodkyni Kate (42) blahodárné účinky. Snědě opálená a výborně naladěná se v úterý účastnila jako čestný host a patronka výstavy Portrait Gala 2014 v londýnské galerii National Portrait Gallery. Byla to první společenská událost, kterou absolvovala po příletu z dovolené na karibském ostrově Mustique, kde pobývala týden.

Kate si pro tuto sváteční příležitost vybrala tmavě modrou róbu a diamantový náhrdelník, který si vypůjčila od samotné královny Alžběty II. Ta jej dostala v roce 1947 jako jeden ze svatebních darů.

Pro usměvavou Catherine to byl bezesporu zajímavý den, jelikož si mohla popovídat s dalšími významnými osobnostmi, které přijaly pozvání a dostavily se i na pozdější galavečeři. Manželka prince Williama se musela obejít bez doprovodu svého chotě, který nyní veškerý volný čas věnuje studiu, a tak se seznámila s řadou britských umělců, fotografem Davidem Baileym, olympijskou vítězkou ve veslování Katherine Grainger či herečkou Liz Hurley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám