Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Klára Doležalová si i po narození dvou dcer udržuje štíhlou postavu, a přitom moc necvičí ani nedrží žádné diety. "Ty jsem držela asi do dvaadvaceti, ale jenom mi rozhodily metabolismus a byla jsem příšerně unavená," svěřila Super.cz.

Už několik let ale jí podle lékařského doporučení. "Zašla jsem na kliniku, kde mi udělali rozbor krve, podle něhož se určuje, které ze čtyř set základních potravin jsou pro mne vhodné, a které ne. Každého půl roku se test opakuje a já od té doby mohu jíst do sytosti, ale jen to, co moje tělo akceptuje," vysvětlila Klára.

Zajímavé je, že mezi zakázanými má relativně zdravé potraviny, jíst naopak může to, co by dietolog zrovna nedoporučoval. "Třeba nesmím kuře a jako mnoho jiných bych neměla jíst nic, co obsahuje lepek. Když jsem ho vypustila, kila šla sama dolů," vyprávěla na otevření nové restaurace Zdeňka Pohlreicha (66), kde vypucovala tác se sushi, které má povolené.

"Také mi nedoporučili hroznový cukr, takže bych neměla jíst moc ovoce. Naopak čokoládu můžu, ale naštěstí na ní rozhodně nejsem závislá, to by šla kila asi rychle nahoru," smála se Klára.

Reklama

Další články

Načítám