Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se slavným kuchařem žije už pátým rokem a jejich začátky nebyly lehké. Když se totiž Zdeněk Pohlreich (67) poznal se svojí současnou manželkou Zdeňkou, oba už rodiny měli, takže se v médiích rozebíraly jejich rozvody. "Já si toho naštěstí nevšímala, moje rodina a blízcí to také neřešili," řekla Super.cz Zdeňka Pohlreichová. „Nikdy jsem nechtěla být známá, proto ani s manželem nikam moc nechodím,“ dodala.

S manželstvím je nadmíru spokojená a je ráda, že spolu dobře vycházejí i jejich synové. Sama má staršího Honzu a mladšího Martina, Zdeněk má s bývalou manželkou také Honzu, kterému je patnáct. "S novým bráchou jsme úplně v pohodě," potvrdil na kameru Super.cz Zdeňčin syn Honza, který si pochvaloval i to, jak jeho otčím doma vaří.

"Máma je docela dobrá kuchařka, ale Zdeněk je lepší," trochu pošťuchoval maminku. Ta nám svěřila, že doma vaří tak půl na půl a manžel jí nikdy jídlo nezkritizoval. "Rozhodně to u nás nevypadá jako v jeho televizním pořadu. Je velmi pozorný, skvělý manžel a žádná sprostá slova u nás nepadají," odmítla podezření, zda se i doma Pohlreich neřádí jako v show Ano, šéfe.

Reklama

Další články

Načítám