Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Už to málem vypadalo, že se zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner ve svých pětaosmdesáti letech konečně usadí. Na tuto sobotu měl totiž naplánovanou svatbu se svou o šedesát let mladší snoubenkou Crystal Harris (25). Ženich všechny šokoval, když jen pár dní před obřadem na Twitteru lakonicky oznámil: „svatba je zrušená“.

Nečekanému rozchodu podle serveru TMZ.com předcházela bouřlivá hádka mezi snoubenci. Crystal si pak narychlo odvezla své věci z Hefnerova luxusního sídla. Zdroje tvrdí, že mladičká modelka si mezitím začala se synem známého televizního moderátora Phila McGrawa, kterého Američané znají jako Dr. Phila.

„Hef je v šoku. Crystal utekla z vily v neděli v 11 v noci,“ sdělil zdroj. „Má už přítele. Schází se s Jordanem, synem Dr. Phila. Myslí si, že si bude užívat milióny Dr. Phila,“ dodal.

Hefner a Crystal oznámili své zásnuby loni o Vánocích. Od té doby veřejně mluvili o chystané svatbě. Přípravy na velkolepý obřad, na nějž bylo pozváno přes 300 lidí, už byly v plném proudu. Byly objednané květiny, ušité šaty a kuchaři pracovali na hostině.

Hefner, jehož majetek se pohybuje okolo 43 miliónů dolarů (asi 720 miliónů korun), už byl v minulosti dvakrát ženatý. V roce 1949 si vzal Mildred Williamsovou, s níž má dvě děti, Christie (58) a Davida (55). Sňatek skončil po deseti letech krachem kvůli vzájemným nevěrám.

Podruhé se Hefner oženil o čtyřicet let později. S Kimberley Conradovou, Playmate roku 1989, mají syny Marstona (21) a Coopera (20). Vilou šéfa Playboye ale kromě toho neustále procházely nové a nové dívky, se kterými měl různě trvalé vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám