Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni na podzim rozešla s otcem svého nyní již ročního syna Leonarda, fotbalistou Richardem Lásikem, kvůli tomu, že nezvládli vztah na dálku, nikdo nečekal, že se z toho tak rychle otřepe. Moderátorka Tina, která bude spolu s Leošem Marešem uvádět Hlas ČeskoSlovenska, je opět zamilovaná.

Raper Separ je stejně jako její expřítel také mladší. Tina na to má kouzelné vysvětlení. "Raději si chlapa vychovám, než pochovám," smála se moderátorka, do které se její partner zamiloval, ačkoli stále ještě neshodila těhotenská kila. Takže dámy, které mají stejný problém, se nemusí bát, pár špíčků muže rozhodně neodradí.

"Ještě pořád nemám všechna kila dole, tady mě oblékají tak, aby se to trochu zamaskovalo. Ale já to neřeším, nechávám to na přírodě," krčila rameny Tina v ateliéru, kde se Hlas natáčí, když jsme se jí ptali, jak je na tom s dietami.

Zajímalo nás, jak zvládá práci, která je docela velký zápřah, a ona na rozdíl od většiny účastníků musí navíc dojíždět z Bratislavy, kde se synem žije. "Všechno se dá zvládnout, myslím, že jsem s ním víc než maminky, které se po mateřské vrátily do kanceláře. Hodně pomáhají i dědeček s babičkou," vysvětlovala.

"Jednou už byl i u svého táty v Itálii," doplnila. A jak s expartnerem vychází ona? "Myslím, že to, co se stalo, se stát mělo. Jsme teď spíš kamarádi anebo sourozenci, připadám si jako jeho starší sestra," míní Tina.

Reklama

Další články

Načítám