Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po komplikované zlomenině kotníku není stále hitmaker Michal David (63) zdravotně v pořádku. "Čekají mne ještě minimálně dva měsíce rehabilitací. Zatím bych řekl, že mám nohu pohyblivou tak na osmdesát procent, pořád mi dělá problémy třeba chůze ze schodů," svěřil Super.cz Michal.

To ale není zdaleka všechno, co ho trápí. Má totiž po úraze trombózu, dokonce nemohl ani do letadla a musel oželet plánovanou dovolenou v Thajsku, na kterou odjel zbytek jeho rodiny. "Musí se to sledovat, za měsíc jdu zase na sono, kde mi řeknou, jak se to vyvíjí. Ale pocitově bych řekl, že se to zlepšuje," míní hitmaker.

Vzhledem k těmto problémům nás ale překvapilo, že mu doktoři povolili sedět v křesle kouče show Hlas ČeskoSlovenska. Natáčení totiž probíhá i šest hodin a nohu by měl místo sezení spíš rozhýbávat. "Není to tak hrozné, jak to vypadá. Vždy po hodině a půl máme pauzu a já dvacet minut až půl hodiny chodím," vysvětlil Michal David, který je letošním ročníkem nadšený. Zvláště prý proto, že se na konkurz přihlásila spousta skvělých zpěváků. To, jak je i přes zdravotní potíže čilý, dokázal i při focení s kolegy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám