Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je trochu smutná, že spolu s ní letos do soutěže Hlas ČeskoSlovenska neusedl do křesla kouče její partner Rytmus. "Ale vidíme se předtím i potom. Natočil novou desku a dal přednost koncertům," vysvětlila Super.cz.

Místo něj má tak vedle sebe kamarádku Martu Jandovou (50), s níž už také jednu soutěž porotcovala. "Máme sice jiný hudební styl, ale v tom, zda někdo má, nebo nemá dobrý hlas, se shodneme. Diskuze nastaly, jen když jsme zvažovaly, kdo by nám dobře doplnil tým," přiznala zpěvačka.

Dara už se těší, jaké předvede v show outfity. "Máme skvělou stylistku, některé věci jsou i z mého domácího šatníku a tentokrát se budeme častěji převlékat," prozradila. Těšit se diváci mohou také na proslavené Dařiny a Martiny výstřihy.

"Nebojte, v rolácích tady sedět nebudeme, a když, tak jen párkrát," smála se. Kolegyně tentokrát asi mužské oko díky svému mateřskému poprsí zaujme víc. "Marta má opravdu neuvěřitelná ňadra, skoro jí je závidím. Ale co, jsme v jednom týmu, tak je to stejně bod pro nás," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám