Hlavní obsah
Článek

Když jsme se byli podívat na jednom z vyřazovacích castingů Hlasu ČeskoSlovenska, viděli jsme naživo scénu, kterou určitě zaznamenaly kamery i pro diváky, které pobaví u televizních obrazovek. Pepovi Vojtkovi (58) se totiž zaseklo křeslo a skončil na zemi.

"Zasekl se motorek, tak jsem musel to křeslo sám otočit, protože o tu zpěvačku jsem hodně stál. Divím se, že jsem ho ještě víc nerozbil. Jinak jsou ale křesla pohodlnější oproti minulému ročníku," dodal zkušený kouč, který už si svých dvanáct svěřenců vybral.

"Leckdy je to překvapení. Podle hlasu čekáte nějakého dlouhovlasého rockera, otočíte se, a tam stojí plešatý bankovní úředník. Ale s každým se dá pracovat. Já se třeba podílím nejen na korepeticích nebo výběru písní, ale zajímá mě i styling soutěžích," překvapil lídr kapely Kabát, do jaké práce že to fušuje.

"Už to tak bylo i minule. Podle mě člověk musí k určité skladbě nějak vypadat. A kolo od kola nakonec uděláte i z toho nenápadného kluka z banky rockera, který je uvěřitelný i na pohled," míní zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám