Hlavní obsah
Článek

Margot Robbie (23) se stala díky nejnovějšímu filmu režiséra Martina Scorseseho mezinárodní hvězdou a novým sexuálním symbolem. Teď se ovšem ukázalo, že její obraz na plátně neodpovídá realitě.

Snímek Vlk z Wall Street posbíral pět oscarových nominací a otevřel dveře do Hollywoodu australské kočičce, která se před kameru postavila v celé své kráse. Její dokonalé křivky způsobily bezesné noci mužům po celém světě, ale ti netušili, že naletěli filmovým trikařům. Společnost Lola Visual Effects totiž během postprodukce jednotlivé záběry upravovala a jejími počítači prošly i záběry se sexy Margot.

Jen několik vyvolených grafiků tak dosud tušilo, že má australská kráska ve skutečnosti kratší nohy než ve filmu. Producenti totiž chtěli Margot vylepšit, aby odpovídala současnému ideálu ženské krásy. Jejích 165 centimetrů bylo pro účely dovádění na podlaze nedostačujících, a tak její končetiny prodloužili.

Samotná herečka podle britského deníku The Sun o úpravách netušila a zásah do jejího těla odsuzuje. O nabídky na další natáčení však nejspíš nepřijde ani po prozrazení tohoto tajemství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám