Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografiemi nejpohlednějších sportovců a sportovkyň, kteří letos startují na olympijských hrách v Soči, se to v médiích jen hemží, a tak i my přidáme trošku do mlýna… Přesvědčte se, že olympijský tým pořádající země má hodně co nabídnout nejen po sportovní stránce. Některé domácí olympioničky by se rovnou mohly vydat na dráhu fotomodelek.

Sport dělá krásná těla, což několik sebevědomých sportovkyň z Ruska neváhalo názorně předvést celému světu, když nafotily sérii snímků v plavkách či spodním prádle. Některé dokonce hrdě zastupovaly svou disciplínu jako například curlerka Anna Sidorova. V ledním hokeji pak ruský ženský tým zastupuje například pětadvacetiletá Svetlana Kolmykova.

Na zimních OH sice nestartují, ale mezi nejpůvabnější ruské reprezentantky rozhodně patří. Například o takovou házenkářku Anastasiu Arkhovatskayu jsme vás nemohli ochudit, stejně tak o evropskou a světovou šampionku ve skoku do výšky Annu Čičerovu. Pro milovníky blondýnek tu pak čeká 180 centimetrů vysoká paralympijská plavkyně Olesya Vladykina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám