Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), kterou prý dlouhodobě trápí problém se zuby, a proto není ve formě jako na podzim (jsou tací, co tvrdí, že spíš zase do něčeho spadla), se ozvala Super.cz. Zareagovala na některé články, například o jejích podivných pádech, při nichž tekla i krev. Za vše podle ní může žena, které pomáhala, a ona se jí jen mstí!

Bartošová samozřejmě tvrdí, že žádné alkoholické pády za sebou nemá. Třeba si je vzhledem ke svým stavům v oněch období nepamatuje, kdo ví. Navíc také už několikrát tvrdila, že problém s alkoholem nemá a nikdy neměla, což je snadno vyvratitelná nepravda.

A proč nás začala informovat o ženě, která jí ubližuje? Super.cz ji upozornil na to, že její manžel má prý často dost důvěrně kontaktovat svou exmanželku Darinu Novou. Pěnice by tomu ale neuvěřila snad ani ve chvíli, kdyby sama z jeho úst slyšela vyznání bývalé choti Darině.

„Tak je to práce ženy, o kterou jsem se několik měsíců s Pepou starala, když neměla střechu nad hlavou. Za dobrotu na žebrotu. Sehnali jsme jí bydlení a několik měsíců ji živili. K tomu nemám co dodat,“ uvedla Bartošová. Řeč je patrně o korpulentní Janě, která u Ivety loni bydlela a nedávno měla dalšímu bývalému nohsledu Ivety, zvukaři Standovi, údajně zlomit ruku.

Tato těžkotonážní žena je podle Ivety pravděpodobně tím donašečem, který práská novinářům, co se v její tajuplné vile v Uhříněvsi dozvěděl. V jednom ale Bartošová nejspíš nemluví až tak úplně pravdu. Ještě na začátku léta byla v takovém stavu, že ona dáma spíš pomáhala jí, než aby tomu bylo naopak…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám