Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na valentýnskou notu se naladil také seriál Cesty domů, ve kterém se diváci mohou těšit na další svatbu. Tentokrát do chomoutu vleze státní zástupce Hynek v podání Romana Zacha a onkoložka Valerie, kterou ztvárňuje Lenka Vlasáková.

Svatba byla oproti předchozím obřadům poměrně komorní, natáčela se v polovině prosince v menší obřadní síni a byla hotová velmi rychle. Herci ji brali jako normální obraz, který pro ně nebyl ničím výjimečný, zdaleka nejvíc si ji užily jejich seriálové děti.

„Svatbu před kamerou nijak zásadně neprožívám, spíš si z ní děláme s Romanem tak trochu legraci. Před kamerou se nevdávám poprvé, myslím, že mám za sebou tak čtyři, možná pět svateb,“ řekla nevěsta Lenka Vlasáková.

Důležitost chvíle nijak zvlášť nezasáhla ani Romana Zacha, tedy ženicha Hynka. „Protože se obřad koná na hodně civilním místě, nemám slavnostní pocit, i když chápu, že svatební obřad je velmi vzácná chvíle. Vlastně ani nevím, jak se mám tvářit, protože v civilu jsem se nikdy neženil. Tak jsem nasadil takový univerzálně slavnostní výraz a doufám, že při tom nevypadám jako pitomec. Kdybych se ženil, raději bych měl ale svatbu venku v přírodě než na radnici,“ má jasno herec, který se prý před kamerou také žení už po několikáté.

Několik svateb už v Cestách domů točil i režisér Jiří Adamec. „A každá byla úplně jiná. K atmosféře vždycky napomáhá místo, záleží také na tom, kdo si koho bere, kolik je jim let a zda jde o jejich první sňatek. Svatba Hynka a Valerie byla v seriálu rychle domluvená, proto i obřad byl rychlý a jednoduchý. Tihle dva se nebrali poprvé a obřad měli v civilním, ale přesto moc hezkém prostředí. Jestli jim svatba přinese štěstí, či nikoliv, to uvidíme v dalších padesáti, možná sto padesáti dílech seriálu,“ smál se Adamec.

Reklama

Další články

Načítám