Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) nebyla první kráskou, která oblékla šaty od slovenské návrhářky Jany Pištejové. Už loni v říjnu ve stejném modelu zazářila jako nebe plné rachejtlí Andrea Verešová (43). Ta model tvořený tělovým podkladem se zrcadlově loženou černou výšivkou vynesla na návrhářčině módní show v rámci bratislavských módních dnů.

Nedá se tedy tentokrát říct, že by se Bagárová dopustila společenského faux pas, neboť šaty spatřily světlo světa pouze na přehlídce. „Jelikož je Andrea Verešová jednou z tváří návrhářky, je běžné, že šaty na autorských přehlídkách předvádí,“ nechal se slyšet stylista Lukáš Macháček, který Bagárovou na Ples v Opeře oblékal.

Je pravda, že Bagárová v šatech působila naprosto odlišně než Verešová. Slovenské krasavici v přiléhavém modelu odhalujícím záda vynikly její ženské křivky. Princezna superstar se zřekla výrazného pásku a šperků a šaty pro změnu pojala cudněji.

Reklama

Další články

Načítám