Hlavní obsah
Článek

Smutek a zděšení momentálně panuje u herečky Julie Roberts (46) a celé její rodiny. Její nejmladší sestra Nancy Motes byla v neděli nalezena bez známek života v koupelně bytu jejího snoubence Johna Dilbecka v Santa Monice. Police případ vyšetřuje jako sebevraždu. Sedmatřicetiletá žena se nejspíš předávkovala drogami. Příčina smrti bude s jistotou známa do dvou měsíců po provedených toxikologických testech a nařízené pitvě.

Motes byla hereččina nevlastní sestra. Narodila se Juliině matce a jejímu druhému manželovi Michelu Motesovi. Kromě ní má Roberts ještě bratra Erica a sestru Lisu.

O tragédii jako první informoval americký magazín People, který zveřejnil i prohlášení rodiny: „Rodina Nancy Motes s hlubokým smutkem potvrzuje, že byla nalezena mrtvá v Los Angeles. Nejspíš se předávkovala drogami, ale zatím nemáme žádné oficiální vyjádření od koronera. Rodina je v šoku a zničená.“

Nancy Motes byla údajně kvůli své starší úspěšné sestře upozaďována. Její herecká kariéra nevyšla, uchytila se však jako asistentka produkce v seriálu Glee. Julia ji prý už od dob dospívání popichovala kvůli její nadváze, což trápilo i samotnou Nancy, která se předloni podrobila podvázání žaludku. Ani to z ní však neudělalo sebevědomou a vyrovnanou ženu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám