Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Devítiletá Breanna Bond se stala obětí nezdravého životního stylu svých rodičů. Celé dny vysedávala u televize a cpala se tučnými jídly a sladkostmi. Školačka tak brzy dosáhly váhy dospělého muže.

Otylá Breanna měla od své maminky prvotřídní servis. Ráda a ve velkém množství vařila kalorické pokrmy a mrazák v rodině Bondových byl vždy plný zmrzliny, pro niž měla malá Breanna slabost. Toto vykrmování se ovšem nepříznivě projevilo na její postavě a obézní holčička výrazně přerostla své spolužáky.

V devíti letech dosáhla její váha závratných 84 kilogramů a lékaři přišli s varováním. Breanna podle nich musela okamžitě zredukovat svou hmotnost, jinak jí hrozily trvalé zdravotní komplikace. Plnoštíhlá holčička poté nastartovala přísnou dietu a namísto sledování televize se věnovala procházkám za jakéhokoliv počasí a plavání.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Breanna je po 14 měsících lehčí o 34 kilogramů a úspěšně se věnuje sportu. Přebytečná kila jsou pryč a dnes padesátikilová dívka je tváří kampaně bojující proti dětské obezitě.

Reklama

Další články

Načítám