Hlavní obsah
Článek

Zlobivé dítko českého šoubyznysu Pavel Novotný (43) se dostal do pěkného maléru. O lidmi milované snowboardistce Šárce Pančochové totiž napsal text, v němž zkritizoval její postup na olympiádě v Soči, kde si po prohraném závodě stěžovala na údajný podraz rozhodčích. Jen díky nim prý nezískala bronz. Protekční spratek jí vzkázal, ať nebrečí a příště radši zajede tak, aby závod vyhrála. A to neměl dělat!

„Pavle nebreč aneb facka pro Novotného. Kdo dá Pavlovi facku a natočí to, tak dostane podepsané prkno s děkováním,“ uvedla na své stránce na sociální síti žena. Status má už tisíce příznivců, takže se lehce může stát to, že někdo vážně bude chtít porušit zákon a novináře a šoumena Novotného zfackovat.

„Jdu do toho. Kde ho najdu, haj*la?“ ptají se někteří obdivovatelé Šárky a usilovně shánějí jeho adresu bydliště. Mnozí již slíbili, že se úkolu od své „vládkyně“ zhostí.

Novotný je známý svými tvrdými texty, ale na druhou stranu často velmi trefnými. A i ten o olympijské sportovkyni se jím zdá být. Škoda, že tahle talentovaná dáma se nedokázala povznést nad výtkou na své chování a předhodila novináře davu, který možná z větší části ještě donedávna nevěděl, že existuje, ale protože byla v telce a na olympiádě, je pro ně nyní bohyní.

I dav ale nejedná jako ovce a někteří jedinci kritizují jak urážky na adresu Novotného, tak samotné Šárčino jednání. „Je to hnůj, ale nabízíme podepsaný prkno za facku... Kde to jsme?“ diví se někteří v komentářích.

Související témata:
Šárka Pančochová

Reklama

Další články

Načítám