Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná česká herečka Dana Morávková (52) se rozhodla světu ukázat, že má co nabídnout nejen po stránce herecké, ale i jako módní návrhářka. Poté, co se Dana Morávková přiznala ke své vášni ve sbírání vkusných a elegantních kabelek, oslovila ji jedna společnost, aby s nimi navázala spolupráci a stala se autorkou a tváří nových kabelek.

Herečka s nadšením souhlasila, neboť si tak může splnit sen a nabídnout českým ženám praktický módní doplněk přesně dle svých představ. Morávková se vydala do Třebechovic pod Orebem, kde má firma výrobnu, a věnovala tam celé odpoledne výběru střihu, kůže, podšívky, kování atd.

"Kudy chodím, tudy na to myslím. Ráda bych, abychom v novince nabídli velmi ženskou kabelku, která se hodí jak na den, tak i na večer, a pak také kabelku vhodnou pouze na obchodní či pracovní schůzky,“ uvedla Morávková. Pokud se do konečného návrhu podařilo promítnout kombinaci Danina velmi osobitého a ženského stylu společně s vytříbeným, decentním vkusem, mají se české ženy skutečně na co těšit.

„Základním materiálem je kůže a minimalistické zdobení. Mým snem je udělat nadčasovou kabelku, která nikdy nevyjde z módy a mohou ji nosit ženy či dívky každého věku,“ popisuje Morávková. Zároveň prý bude i cenově dostupná. Jsme zvědaví na výsledek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám