Hlavní obsah
Článek

Portorikánská kráska Joyce Giraud (38) je už sice dávno ve věku maminek, ale její outfity patří do kategorie nebezpečné odvážných kousků. Rozkrok této modelky a herečky je tak veřejným tajemstvím.

O Joyce Giraud toho nikdo příliš neslyšel, ale o jejích šatech se vyprávějí legendy. Odvážná žena totiž nezná ostych a občas se obléká jako hrdinky filmů pro dospělé. Na společenské akci v Los Angeles doslova zazářila, když všem dala na obdiv své kalhotky. Odvážné šaty totiž nic neskrývaly a Joyce měla rozparek končící až v pase. Na tom by nebylo nic až tak žhavého, kdyby ovšem nebyl veden přímo skrze její klín.

Jen o pár dní později Joyce Giraud, známá z thrilleru Muži, kteří nenávidí ženy, dostála své pověsti a přišla v dalším odvážném modelu. Tyrkysové šaty nebyly na první pohled až tak skandální, ale při bližším prozkoumání bylo vidět, že Joyce kalhotky tentokrát nechala doma.

Giraud je ve věku, kdy už podobné vylomeniny nejsou příliš na místě, ale odmítá se krotit. Na své ženské přednosti je totiž náležitě hrdá, přestože se Miss Portorika stala už před 15 lety.

Reklama

Další články

Načítám