Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky nim se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní sinicí spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Green Coffee tak nejen podporuje štíhlou linii, ale díky zmírnění nutnosti mlsat také pracuje na tom, abyste si vysněnou váhu udržely. To ale není vše - Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže vám kromě hubnutí dopomůže i ke krásnější pleti. Můžete ho pořídit za akční cenu 299 Kč!

Zelený ječmen vám dodá důležitý pocit vitality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste byla krásná, musíte se také krásně cítit. Pro to je důležitý zdravý spánek a pocit vitality. Extrakt ze zeleného ječmene se používá při překyselení žaludku, migréně a nespavosti. Mladý zelený ječmen obsahuje antioxidační vitamíny, enzymy prospěšné pro správnou činnost organismu a důležité minerály jako železo, vápník, hořčík a fosfor. Dokáže vás zbavit únavy a působí blahodárně na obranyschopnost organismu. Extrakt z ekologicky pěstovaného ječmene můžete zakoupit za akční cenu 349 Kč!

Ke štíhlejší postavě stačí pouhý měsíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největším nebezpečím diety je pocit hladu a prázdného žaludku. Málokdo je schopen odolat plné ledničce a lehnout si hladový do postele, nebo jen smutně koukat na kolegovu svačinu, aniž by si alespoň malý kousek nabídl. Tento problém se dá částečně vyřešit přírodní vlákninou, která vám navodí pocit plného žaludku, ale těžko můžete jíst celý den v pravidelném čase banány a ječmen. Doplněk stravy Obezin řeší problém hladu pomocí komplexu přírodních viskózních polysacharidů, které vám v žaludku nabobtnají během půl hodiny, a sníží tak významně vaše snědené porce. Vy tak můžete méně jíst a nemusíte hladovět. Podávání v kapslích zase vyřeší problém shánění potravin bohatých na vlákninu a funguje efektivněji. Nyní můžete koupit výhodné balení určené na měsíční hubnoucí kůru, která vám zaručeně pomůže shodit několik kilo. Součástí balení je přívěšek a náušnice od světoznámé šperkařské firmy Swarovski. Celý balíček koupíte za akční cenu 598 Kč.

Zhubněte během měsíce i v pokročilejším věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubnutí začíná být od určitého věku obtížné díky změnám v metabolismu a způsobu, jak se ukládají tuky. Lidské tělo se prostě v čase mění a tomu je potřeba adekvátně přizpůsobit dietu. OBEZIN® 45+ je speciálně navržený pro potřeby lidí od 45 let a základ má v klasickém ověřeném přípravku OBEZIN®, jehož funkčnost byla mnohokrát vyzkoušena. Při správném užívání je schopen vyrovnat výkyvy glukózy ve vašem těle a tím zabránit hladovým nájezdům na ledničku. Změny hodnot glukózy jsou totiž příčinou "chutí" a nekontrolovatelného hladu. Měsíční hubnoucí kúru určenou lidem nad 45 let můžete koupit jako akční balíček spolu s náušnicemi a přívěskem od firmy Swarovski za 598 Kč a udělat někomu radost k Valentýnu!

Zdravá snídaně je základem úspěšné diety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne nadarmo se říká, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne. Nastartuje totiž váš metabolismus, a bez toho nemůže vaše tělo efektivně hubnout. Mnoho lidí ji však podceňuje, možná i kvůli nedostatku času a tomu, že ráno jednoduše nemají chuť. Při redukční dietě je ale snídaně naprosto zásadní, a proto jsme ve spolupráci s předními výživovými poradci navrhli produkt OBEZIN® - snídaně. Přírodní pohankovo-rýžová kaše bez přidaných konzervantů, barviv a cukru je doplněna jablečnými kostkami bez obsahu síry, šťavnatými plody Moruše bílé bohaté na živiny a vitamíny a semínky Chia, která jsou jemná na skus a přitom obsahují nebývale velké množství Omega-3 mastných kyselin. Jedno balení vám vystačí na 14 dní a jedna zdravá a chutná snídaně vás tak vyjde na pouhých 25 korun. Doplněk stravy OBEZIN® - snídaně můžete koupit v akci za 349 Kč.

Další články

Načítám