Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její váha v průběhu let zažila spoustu výkyvů směrem nahoru i dolů, ale poslední dobou se u Demi Lovato ustálila spíše vzrůstající tendence. Jednadvacetiletá zpěvačka a herečka proslulá z kanálu Disney obhájila svou roli porotkyně v soutěži X Factor a zároveň v Kanadě zahájila své turné The Neon Lights Tour. Na jejích vystoupeních se ale fanoušci rozhodně nedočkají kostýmů plných nahoty, na jaké jsme zvyklí u Britney, Beyoncé či Rihanny, ale mini sukénku si neodpustila navzdory tomu, že ji natáhla přes kalhoty.

V kostýmu, kde převládala černá a vrstvení oblečení, se Demi představila v neděli publiku v Rogers Aréně ve Vancouveru s hity ze svého posledního alba Neon Lights. Fanoušky neochudila o své nejznámější hity jako Heart Attack, Skyscraper či Made in the USA.

Demi vnímá své poslední turné jako posun ve své kariéře. „Je to úplně jiné turné. Je to jako další krok v mé dosavadní kariéře a rok 2014 bude zatraceně dobrej,“ je přesvědčená Lovato, která rozhodně neměla vždy na růžích ustláno. V minulosti musela podstoupit léčení kvůli problémům s bulimií a sklonům k sebepoškozování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám