Hlavní obsah
Článek

Zítřejší svatba modelky Aleny Šeredové (46) a italského fotbalistky Gigi Buffona je ve vážném ohrožení. Odboráři si tvrdě stojí za čtvrteční stávkou. Nepojede MHD a blokována bude většina hlavních tahů.

Krásná Alena si má říct "ano" s Gigim zítra v šest hodin večer v Chrámu svatého Víta na Pražském hradě. Svatba je přísně tajná. Nikdo o ní nesmí promluvit ani slovo. Na šestou hodinu je zarezervován obřad, ale bez udání jakéhokoli jména. Šeredovou a Buffona má oddat farář Ondřej Pávek.

Jak se z domu svých rodičů v Kolodějích na hrad snoubenci i svatebí hosté dostanou je otázkou. Blokády na silnicích mají být 24 hodin. Průjezd Prahou nebude prakticky možný. Není divu, že Šeredová a Buffon jsou v pořádném stresu. Mají spolu dvě děti a na velký den se dlouho příipravovali. A teď jim ho může zhatit jedna stávka. Navíc odboráři plánují pochod na hrad a chtějí zde demontrovat.

Z plánované demonstrace na Pražském hradě není nadšený také prezident Václav Klaus. Ten má na zítřek naplánovanou oslavu svých sedmdesátin. Prezident by se měl ve čtvrtek odpoledne na Pražském hradě setkat s představiteli českého veřejného života. Hrad zatím žádné změny této akce nechystá. Někteři politici se ale již kvůli stávce omluvili.

Reklama

Další články

Načítám