Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Dara Rolins (51) se poslušně usadila do porotcovské lavice druhé řady pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska, její partner Rytmus (47) provokuje se svou rapperskou partičkou Kontrafakt.

Slovenští rappeři právě přicházejí s novým klipem s názvem JBMNT z jejich nového alba Navždy, ve kterém není nouze o drsné výrazy a ještě drsnější gesta. Kontrafakti v několika záběrech hudebního videa páchají výtržnosti v samoobsluze a dokonce roztřískají luxusní bílé kupé BMW. Na sedmičkového bavoráka nejdříve vezme Rytmus krumpáč, následně se v ničení přidávají kolegové z kapely, kteří ve voze udělali ohňostroj. Po útoku hudebníků končí vozidlo smutným osudem na vrakovišti vedle ostatního šrotu. Na závěr klipu se v titulcích ironicky objevuje informace, že Kontrafakt prodá bavoráka na náhradní díly.

Rytmusovi zjevně nebylo líto, že funkční vůz na několik stovek tisíc korun byl během krátké chvíle kompletně zničený. „K tomu auťáku jsme přistupovali s jasnou myšlenkou ho zničit. Vůbec nás nezajímá, co si kdo o tom myslí, protože my si se svýma penězma v našich klipech a filmech můžeme vytvářet fantazie, jaké chceme," reaguje rezolutně rapper.

Není to poprvé, co kvůli tvorbě Kontrafaktu padlo za oběť luxusní vozidlo. V klipu Život je boj vyletěl do povětří český sporťák K1 Attack.

Na vzniku klipu se podíleli fanoušci kapely, kteří na muzice Kontrafaktu vyrůstali. Vaší pozornosti rozhodně neunikne snědý tlouštík, připomínající postavu z filmu Pařba ve Vegas. Zjistili jsme, že se jedná se o romského chlapce s přezdívkou Rosalto, který se stal takovým maskotem kapely.

Reklama

Další články

Načítám