Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky 230 miliónům prodaných alb patří Mariah Carey (43) k nejúspěšnějším zpěvačkám celé historie, ale v poslední době se zdá, že hlas není její hlavní předností. Více než zpěvem totiž vyniká obnaženým hrudníkem.

Na hudební scéně má Mariah Carey silnou konkurenci v podobě mladších zpěvaček, a tak se snaží ze všech sil. Ženské přednosti tak staví nad své hlasové kvality, což jí sice zajišťuje dostatek pozornosti, ale její pěvecké umění se dostává do pozadí.

Zpěvačka proslulá klenutými proporcemi se po čtyřicítce rozhodla, že se dlouhá léta držela celkem zkrátka, a snaží se dohnat vše, co zanedbávala. Nelze si tak nevšimnout, že s přibývajícím věkem sílí její sklony k odhalování.

Na koncertě ve Washingtonu se Mariah Carey předvedla spíše jako majitelka výstavních ňader než jako zpěvačka. Na pódiu totiž většinou recykluje své starší hity a její repertoár je navíc populární především v období Vánoc. Pokud ovšem Mariah Carey dorazí s obřím výstřihem, je příjemným zpestřením jakéhokoliv ročního období.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám