Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Známý český rapper Ektor, synáček řecké zpěvačky Teny Elefteriadu, má další problém! Po prosincovém incidentu, kdy prý měl v jednom baru vláčet po zemi a tahat za vlasy jednu dívku (nikdy to nepřiznal, i když kamerový záznam to potvrdil), se prý v pátek pustil do další dívky. Údajně měla dostat kopanec do obličeje. Napadená tvrdí, že jí zpívající bouřlivák zlomil čelist.

Zprávy z místa incidentu se různí. Zatímco Tereza M. říká, že byla brutálně napadena Ektorem při svém odchodu z klubu, jiní zase říkají, že ho celý večer provokovala, křičela na něj a násilí sama vyvolala tím, že mu první dala zezadu loket do hlavy.

„I kdyby to tak bylo, nikdo nemá právo holce v reakci na to zlomit čelist,“ tvrdí někteří.

„Žádný loket jsem mu nedala, jsem o polovinu menší než on. Jak bych to dokázala? Lidé, kteří tam údajně byli, tvrdí spoustu nesmyslů, třeba to, že si to vymýšlím, abych ho pošpinila. Na to ale u nás jsou zákony, kdyby někdo proti někomu křivě svědčil. Kamerové záznamy ostatně ukáží, kdo má pravdu a kdo lže,“ uvádí žena, která už má být po operaci.

Ti dva se evidentně znají, Ektor podle jejích slov už delší dobu o Tereze veřejně prohlašuje, že je prodejná děva. K incidentu byla přivolaná policie, poškozená dívka už prý na zpěváka podala trestní oznámení.

Reklama

Další články

Načítám