Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Černá by prý měla zeštíhlovat, ale jsou případy, kdy na barvě opravdu nezáleží. Ať na sebe Kim Kardashian nasouká legíny a těsné sukně jakéhokoliv zabarvení, vždycky bude strhávat pozornost na svůj obří zadek.

Americká celebrita, která nevyniká v žádném oboru, nejspíš moc dobře ví, že rozměrnému pozadí vděčí za svou popularitu, takže si tyto tělesné partie náležitě hýčká. Své přednosti tak často prezentuje v oblečení, které by při troše soudnosti nemělo v jejím šatníku co dělat.

Kim Kardashian má slabost pro těsné outfity, což je v jejím případě téměř cokoliv. Ať si obleče legíny či sukni, materiál čelí v sedacích partiích náročné zátěžové zkoušce. To ovšem tuto ženu rozhodně netrápí, a tak při běhání svůj zadek opět obepnula legínami.

V tomto outfitu tradičně vynikly její proporce a kolemjdoucí se opět pozastavovali nad tím, jak udržuje rovnováhu. Kim si ovšem z posměchu nic nedělá a nedávno se svěřila, že všechno její oblečení podědí dcera North. Pokud ovšem nebude mít míry po mamince, ve vytahaných legínách příliš parády nenadělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám