Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních dnech média rozebírala soudní jednání, během kterého byla projednávána žaloba fotbalisty Tomáše Řepky (50) na změnu výživného syna Tommase. Fotbalista požadoval snížit alimenty ve výši 25 tisíc měsíčně.

Obvodní soud pro Prahu 6 nakonec Řepkovu žalobu zamítl. Právní zástupce Advokátní kanceláře Skácel odmítl jednání komentovat. Super.cz nakonec ale přece jen získal exkluzivní vyjádření matky Tommase Renaty Řepkové. „Dětem se nevěnuje, úplně je vymazal ze svého života, o vše se soudí a přitom má naše společné úspory. Víc neřeknu, nezlobte se," řekla nám Renata Řepková.

Super.cz se podařilo zjistit, že fotbalista je povinen na dceru Veroniku platit podle předběžného opatření 40 tisíc. Většina obyčejných lidí by tuto sumu považovala za přehnaně vysokou. Fotbalistova exmanželka se ale brání, že částka nepostačuje ani na školné, které se dříve zavázal Řepka platit.

Pochopitelně jsme požádali i Tomáše Řepku, aby se nám k obvinění své exmanželky vyjádřil. „Ventilování a řešení společných sporů týkajících se i našich dětí prostřednictvím médií považuji za ubohé a škodící zejména našim dětem. Z toho důvodu se k tomu nebudu jakkoli vyjadřovat, i když se jedná o účelové lži, které mě poškozují," nechal se slyšet slavný fotbalista.

Mezi Tomášem Řepkou a jeho rodinou panují velmi chladné vztahy. Děti mu vyčítají, že začal nový život s modelkou Vlaďku Erbovou (42), kterou si loni vzal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám