Hlavní obsah
Článek

Pohádkový princ ve výslužbě Pavel Trávníček sice dlouho vystupoval jako bezdětný lamač ženských srdcí, ale ve skutečnosti si stačil pořídit dva potomky. Syn Pavel s ním z vlastní iniciativy navázal blízký vztah.

Přestože už od dětství natáčel filmy, netušil, po kom podědil talent. Pak se ovšem od sousedky dozvěděl, že jeho otcem je slavný herec. „Všechno mi vyzvonila. Rozhodl jsem se, že tátovi napíšu dopis,“ tvrdí Pavel Dytrt.

Místo tatínka se ovšem dříve seznámil s jeho mladou milenkou Monikou Fialkovou. „Pavel zrovna nebyl doma a někdo u nás zvonil. A já lidem, které neznám, neotevírám. Tento mladý hošík si ale sám otevřel bránu,“ zavzpomíná v dnešním Top Star magazínu nevlastní maminka, která je jen o pár let starší než Dytrt.

K rodinnému setkání ovšem nakonec došlo a Pavel Trávníček si našel po letech ke svému synovi cestu. Jeho potomek, který se proslavil reklamou na kečup, už druhým rokem studuje konzervatoř a Trávníčkovi dělá radost. Není však jeho jediným dítětem. „Ještě mám jednoho syna, Adama, ale s tím se vůbec nestýkám,“ dodal Trávníček, který se nebrání tomu, že by si pořídil ještě třetího potomka: „Uvidíme, v jaké budeme kondici. Monika říká, že nemá čas, ale měla by si ten čas udělat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám