Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní bloggerku Nenu jsme doposud potkávali na velkých společenských akcích ve společnosti jejího přítele. Na Plese v Opeře jí ale dělal společnost návrhář Lukáš Lindner. A my měli oprávněné tušení, že se v jejím soukromém životě něco změnilo.

"Ano, jsem volná," potvrdila Super.cz Nena. A co stálo za rozchodem? Konkrétní podrobnosti prozradit nechtěla, ale leccos nám napověděla její odpověď, když jsme se zeptali, jakou má představu o svém potenciálním novém klukovi.

"Hlavně už nechci kluka, ale opravdového muže s vlastním názorem, z něhož budu cítit osobnost i autoritu, a budu mít pocit, že mne ochraňuje," míní Nena, která tedy jako žádná ušlápnutá chudinka nevypadá.

Na plese oslňovala v červené róbě, která by rozdráždila nejen býka. "Tyhle šaty mi ušil Lukáš, ale já jsem s ním spolupracovala. Jak na barvě, tak na střihu. Jen opravdu nejsou, kvůli dlouhé vlečce, moc uzpůsobené k tanci a já přitom tančím velice ráda," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám