Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme modelku Anetu Vignerovou (36) potkali naposledy, byla to pořádná jízda. V baru, kde se křtil kalendář, který nafotily její kolegyně pro síť automyček, nejprve předvedla své poprsí v celé kráse, když jí sklouzla odvážná róba, a následoval pád, který způsobila kombinace většího než malého množství tequily a ultra vysokých podpatků. Skončila s vyvrtnutým kotníkem.

Na Ples v Opeře dorazila zaprvé v mnohem méně odvážné róbě, u které nehrozilo, že by při neopatrném pohybu ukázala víc, než by chtěla, i když okolí by to jistě ocenilo, a zadruhé v lodičkách s nižšími podpatky. "Noha už je v pořádku, ale jsem opatrná. Vzala jsem si i boty na mnohem nižším podpatku," ukázala nám střevíčky. No, žádné balerínky to nebyly, ale opravdu měly jen asi osmicentimetrový podpatek.

Aneta se držela dál i od panáků. "Myslím, že si raději jen symbolicky připiju sektem," smála se. Ovšem co se tance týče, toho se vzdát nechtěla. "Když můžu chodit, tak snad zvládnu i pár tanečních kroků, i když na žádné velké kreace se nechystám," vysvětlila. V kole to pak ovšem s kamarádem, jenž dorazil jako její doprovod, i když byl na plese přítomný i její přítel Michal Zeman, docela roztočila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám