Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má dokonalou postavou, na které dře především sportem. A k pohybu vede i svoji dceru Lauru. Pochlubila se fotografií Loly z gymnastiky, kterou její dcera pravidelně navštěvuje. Laura je v baletních šatičkách neuvěřitelně rozkošná a pózovat umí jako pravá modelka.

"Celá naše rodina je v pohybu. Genetika může hodně věcí zlehčit, ale i pěkně zkomplikovat. Mám to štěstí, že patřím k lidem, kteří se nemusí kvůli váze nijak přehnaně hlídat ani trápit dietami. Ale nebudu lhát. S intenzivním cvičením jsem začala tak před dvěma roky. Přebytečných kil jsem se zbavila už někdy po pubertě a číslo džín mám od té doby stejné. Hlavní důvod, proč cvičím, není snaha si udržet štíhlou postavu. V první řadě jde o přirozenou potřebu být v dobré kondici, mít správné rozložení sil a svalové hmoty," říká o své postavě zpěvačka.

"V podobné filozofii vedeme i naši Lauru. Je to to nejlepší, co pro ni můžeme udělat. Nic netřeba přehánět. Ideální stav je vést děti k pohybu hravou formou, Laura chodí na gymnastiku. Tahle fotka baletky Lolinky je z bratislavské pobočky. I tam jsme jako doma," dodala Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám