Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neoficielně korunovaná královna Pařížské Tamara Kotvalová (60) se na Plese v Opeře předvedla v nádherných šatech. A to byly bez výstřihu a uzavřené až ke krku. Podnikatelka však kvůli krajkovým zádům nemohla mít podprsenku, takže i tak v šatech působila neuvěřitelně svůdně. "Myslela jsem si, že jsou zahalené, že na nikoho sexy působit nebudou," řekla Super.cz Kotvalová.

Není divu, že si ji její partner Roman Hajabáč tak hlídal. Pár spolu žije již dva roky, ale svatební zvony zatím nezní ani zdálky. Kotvalová za sebou už dvě veselky má, do třetí se nehrne. "O nějaké nabídce se hovořilo, ale pro mě to už není důležité. Je fajn, že si dva lidé rozumí, že spolu jsou a budoucnost ukáže, co bude dál. Do třetice si nemusím nic dokazovat, myslím, že už stačilo," usmála se Tamara.

Na pražském plese zářila v luxusních šatech Saint Laurent a zdobily ji šperky Shamballa, které jsou prý oblíbené v Hollywoodu. "Náramek má ducha. Pochází prapůvodně od mnichů, kteří náramky vyráběli z přírodních kamenů a nosili je, aby jim dodávaly energii. Jsou velmi populární, mají velkou historii v buddhismu a v Hollywoodu je milují," prozradila podnikatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám