Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) na pražském Plese v Opeře oslnila nejen luxusními šperky za milión, ale také neuvěřitelným účesem. Simona měla smotaný copan až do pasu, který nápadně připomínal copany, které se koňům pletou z ocasů na dostihy.

Jak toho Simona docílila? Že by jí přes noc vlasy vyrostly o čtyřicet centimetrů? "Používám skvělý kopřivový šampon a doporučuji ho všem ženám. Kopřivy převaříte hodinu až dvě, a je to," řekla Super.cz Simona se svým pověstným humorem.

Pak ale přeci jen kápla božskou. "Je to kreativní práce mého kadeřníka. A bylo to náročné s mými dětmi po boku, které doma u toho přizvukovaly. Jen jsem se zeptala, zda mi někde polovina copu neupadne a byla jsem ubezpečena, že se nic takového rozhodně nestane," dodala Krainová.

Simona nám na začátku plesu slíbila, že nebude tančit. A slib dodržela. Po celý večer popíjela a dobře se bavila s přáteli. "Už stačilo, že jsem na Slovensku dělala ostudu v Let´s Dance. V šestém kole jsem musela odstoupit kvůli těhotenství, takže i můj taneční partner si asi oddychl. Já bych tady nerada obtěžovala někoho svým špatným pohybovým talentem. Klobouk dolů před Taťánou Kuchařovou, je to opravdu náročné. A já se nepouštím do věcí, které mi nejdou. Dneska už ne," uzavřela se smíchem Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám