Hlavní obsah
Článek

Finalisté soutěže Muž roku se svlékli do půl těla. Na tiskové konferenci, kde se finálová dvanáctka představila, se bylo opravdu na co koukat. Hory svalů a vypracovaných břišáků. Tak vypadají letošní krasavci. Podle Evy Decastelo, která bude finálový večer moderovat, je konkurence veliká. A prý výrazně větší než loni, kdy byl od počátku jeden favorit.

"Loni jsem měla od počátku stejně jako většina poroty jasného favorita. Neměl moc konkurenci. Honza Hájek byl favorit už na tiskovce a potom také v Náchodě na finále vyhrál," řekla Super.cz Decastelo (45).

Kateřina Kristelová (44) má favorita letos jasného. Zaujal jí Slovák Marian Jászberényi. "Je o mě známé, že mám ráda ty hokejové zadky. To přesně tento chlapec má. Moc si nepotrpím na takové ty metrosexuály, mám ráda opravdový chlapy," prozradila Kateřina. Zadek je prý také první, na co se u chlapa podívá.

Moderátorku Lucii Koňaříkovou Salamé naopak na první pohled zaujmou u mužů oči. "Je to individuální. Od vystupování, co mi říká, co po mě chce až po oblékání," prozradila Super.cz.

Favorita má i stále ještě úřadující Muž roku Jan Hájek. Ve finálové dvanáctce má kamaráda Jana Sokola, kterému dával i potřebné rady. Hostům tiskové konference neuniklo, že jsi jsou Honzové hodně podobní.

"Je to možné. Nedávno trošku změnil vlasy a má to podobně jako já," dodal Hájek.

Reklama

Další články

Načítám