Hlavní obsah
Článek

Majitel lékařské kliniky a moderátor nového pořadu České televize, v němž se bude hledat nejchytřejší Čech, Roman Šmucler se poprvé od rozvodu s manželkou, ředitelkou vydavatelství Libuší Šmuclerovou, která ho opustila kvůli nové lásce, hokejistovi Dominiku Haškovi, ukázal na veřejnosti s novou partnerkou.

"Jmenuje se Iva, jsme spolu několik měsíců, ale nemá zájem o medializaci. Není z žádné branže, v níž se pohybuji," vysvětlil Super.cz s tím, že slečna tedy není ze šoubyznysu, ani si ji nevypůjčil na recepci své kliniky.

Partnerku vyvedl do společnosti podruhé, v prvním případě, na dvacetinách TV Nova u toho ale nebyla média. Tam se také poprvé potkali s exmanželkou a jejím přítelem. "Tam jsme se pozdravili, tady jsem si ani nevšiml, že je zde také," krčil rameny Šmucler.

Zajímalo nás, jaké mají po rozvodu vztahy. "Já jsem hlavně rád, že mám klid," usmíval se Roman Šmucler a prozradil také, jak vyřešili po rozvodu to, kdo bude mít na starosti dceru.

"Dohodli jsme se na střídavé péči. U každého z nás je týden. Sice nebydlíme nikde vedle sebe, ale ona má stejně školu daleko, tak ji tam vozíme," objasnil nám rodinné vztahy.

Reklama

Další články

Načítám