Hlavní obsah
Článek

Letošní pražský Ples v Opeře byl, co se rób pozvaných známých žen týče, plný kontrastů. Nejvíce nás překvapil outfit moderátorky Gábiny Partyšové (45). „Jsem tady za chlapečka. Tento model má vytvářet iluzi pánského obleku. Původně jsem uvažovala i o tom, že bych si k němu přilepila knírek,“ řekla Super.cz Partyšová, která místo toho, aby oslňovala dekoltem jako na brněnském Plese v Opeře, odhalila záda.

Jejím protipólem byly šaty Andrey Verešové (43). Nechala v nich vyniknout celou svou dokonalou postavu a prohlásila: „Spolupracuji se slovenskou návrhářkou, která se domnívá, že róba na takovou událost má být výrazná, a já s ní souhlasím,“ uvedla Andrea.

Zdánlivě nahá se předvedla Kateřina Sokolová (34), která zhubla, takže si černé šaty s podšívkou tělové barvy mohla dovolit.

Simona Krainová (51) byla jako vždy nádherná, ale v konkurenci nablýskaných dam tentokrát nezářila. Sama prohlásila, že nemá ráda přezdobené šaty a zvolila jednoduchý model od návrhářky Kateřiny Geislerové. O co jednodušší šaty, o to detailněji vychytaný příjezd - modelka dorazila v doprovodu Fantomase a v retro modelu citroënu.

Kdo naopak doslova zářil, byla královna Pařížské Tamara Kotvalová (60), která svou zlatou róbu doplnila neskutečně drahými šperky. Metalické odlesky zdobily také modelku Renatu Langmannovou (37), která dorazila v modelu Lukáše Lindnera.

Někam mezi bychom pak zařadili černou róbu s nahými zády Terezy Chlebovské (33) či barevnou Libuše Šmuclerové.

Reklama

Další články

Načítám