Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) už prakticky nekojí svojí dvouměsíční dceru Zuzanku. Přišla o mléko. "Spousta matek si řekne, že jsem byla sobecká a přestala jsem kojit schválně. Tak to ale není. Přišla jsem kvůli stresům o mléko," řekla Super.cz Decastelo.

"Kdyby to jen trochu šlo, kojila bych dál. Bohužel jsem se asi brzy vrátila do práce, do toho stresy kvůli nemoci Zuzanky, které po narození měla velké problémy s kyčlemi a hrozila operace. Strach o dceru zkrátka udělaly své, do toho hodně práce a zkrátka již nemám mléko," vysvětluje moderátorka.

V bulvárních médicíh se objevila informace, že moderátorky dcera musí na operaci kyčlí. Její zdravotní stav je prý velmi vážný. Eva Decastelo to ale vyvrací.

Dceři se po narození nevyvinula kyčení jadérka. Musí nosit specielní dečku. V těžkých případech musí miminka na operaci, to ale Zuzanku naštěstí snad nečeká. "Vypadá to dobře. Její stav se lepší. Dečku by měla nosit ještě asi měsíc a pak už snad budeme zdraví jako řípa," usmívá se Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám