Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali s vítězem historicky prvního britského Talentu Paulem Pottsem, vyprávěl nám, že film inspirovaný jeho životem Život je šance viděl už šestkrát a pokaždé se mu líbí. "Jsem rád, že byl natočený jako komedie," svěřil Super.cz.

V Praze film opět uvedl, doprovod mu dělala operní pěvkyně Andrea Kalivodová a moderátorka Gabriela Partyšová (45), a usedl i do hlediště, protože ho baví pozorovat reakce diváků. A když jsme si po promítání povídali s premiérovými hosty, nenašel se snad nikdo, komu by neukápla slza, i když se všichni také nasmáli.

"Máme úplně rozmazané linky," shodly se zpěvačky Tereza Mátlová (48), Dáša Zázvůrková a Victoria, které na film vyrazily společně. Podobný problém měla i modelka Renata Langmannová (37) nebo moderátorky Míša Ochotská a Iva Kubelková (46) či herečka Klára Issová. Všechny se na film slavnostně vystrojily, ale Paul Potts se stejně nikdy jinou ženou než svojí manželkou Julií okouzlit nenechal.

Se svojí první láskou, s níž stále žije ve svém rodném městě, prošel pořádně drsným životem. Provázela ho spousta nešťastných náhod a zdravotních problémů, než s její vydatnou podporou našel díky vítězství v soutěži štěstí a životní náplň v podobě toho, že se může živit zpěvem opery, kterou vždy miloval, i když byl až do soutěže prodejcem mobilních telefonů.

Reklama

Další články

Načítám