Hlavní obsah
Článek

Přichází svátek zamilovaných a zbývá pouhých pár dnů na přípravu. Přinášíme vám tipy pro hladkou pleť, štíhlou postavu, krásné vlasy a úžasný pocit ze sebe sama. Nehodí se jen pro zamilované, ale také pro ty, které o sebe rády pečují a cítí se díky tomu dobře. Protože je však Valentýn už za týden, dostanete od nás k přípravku OBEZIN® 45+ náušnice a přívěsek od přední šperkařské firmy Swarovski!

Zhubněte během měsíce i v pokročilejším věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubnutí začíná být od určitého věku obtížné díky změnám v metabolismu a způsobu, jak se ukládají tuky. Lidské tělo se prostě v čase mění a tomu je potřeba adekvátně přizpůsobit dietu. OBEZIN® 45+ je speciálně navržený pro potřeby lidí od 45 let a základ má v klasickém ověřeném přípravku OBEZIN®, jehož funkčnost byla mnohokrát vyzkoušena. Při správném užívání je schopen vyrovnat výkyvy glukózy ve vašem těle a tím zabránit hladovým nájezdům na ledničku. Změny hodnot glukózy jsou totiž příčinou "chutí" a nekontrolovatelného hladu. Měsíční hubnoucí kúru určenou lidem nad 45 let můžete koupit jako akční balíček spolu s náušnicemi a přívěskem od firmy Swarovski za 598 Kč a udělat si k Valentýnu radost!

Zázračná rostlina vás zbaví deprese a vrátí vám vitalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí drtí pracovní stres a sychravé počasí přidává pocit malátnosti a ubírá chuť do života. Péče o duševní zdraví bývala v minulosti tabuizována, a dokonce považována za cosi nemístného a společensky nevhodného. To se s příchodem moderní medicíny změnilo a dnes už dávno není hanbou navštívit psychologa nebo užívat antidepresiva. Problém však může být v jejich složení - chemie v nich jednoduše nemusí sednout každému. Jejich dlouhodobé užívání také zatěžuje organismus, zejména játra. Naštěstí však existují přírodní látky, které mohou plnohodnotně nahradit lékařem předepsané léky, a jsou dokonce volně k dostání. Pokud už nechcete zažívat pocity úzkosti, deprese, únavy a rádi byste se opět těšili ze života, čtěte dále. Zdrojem právě takové látky je Sceletium tortuosum neboli STA complex. Tato rostlina pochází z Jižní Afriky a už staletí je používána domorodci kvůli jejím stimulačním účinkům a schopnosti snižovat stres, napětí a úzkostné stavy. Čím dál více je oblíbena také v západním světě, protože je díky svým účinkům plnohodnotnou alternativou ke klasickým lékům na úzkosti a deprese. Původní afričtí domorodci čerstvou Kannu žvýkají na dlouhých pochodech pouští, šňupou v drcené podobně nebo z ní vaří uklidňující odvary. Pokud se chcete cítit lépe a postavit se stresu čelem, pomůže vám STRESS OUT, který obsahuje výtažek z této zázračné rostliny štěstí. Koupit ho můžete exkluzivně na Topleky.cz za akčních 349 Kč!

Pevného poprsí lze dosáhnout i přírodní cestou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Plné ženské tvary si tak můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Ten díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč.

Hubněte rychleji, a hlavně chytře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jdete na dietu správně, kila jdou dolů tak, jak mají. Pokud na ni ale jdete chytře, nebudete se dřít zbytečně. Můžete totiž jednoduše přimět vaše tělo, aby spalovalo více tuku a tím pádem být štíhlejší ještě rychleji. Svoje úsilí mnohonásobně znásobíte, když do svého jídelníčku zařadíte doplněk stravy, který donutí vaše tělo odbourávat tuky jako nikdy předtím. Ideální pro tento účel je extrakt z plodu africké rostliny Garcinia Cambogia, který se pro tento účel používá už staletí. Ten díky hydroxicytrónové kyselině brání syntéze tuků z glukózy. Také byl v historii často užíván k navození pocitu hladu, což může být dalším pomocníkem během diety. Extrakt v podobě kapslí můžete koupit za 199 Kč.

Dopřejte své pokožce náležitou péči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po redukční dietě je potřeba velmi pečlivě pečovat o vaši pokožku. Arganový olej je mimořádně cenný olej získávaný lisováním semen plodů ze stromu Argánie trnité, pocházejícího z jihozápadní části Maroka. Berberové mu říkají „strom života“ pro jeho prospěšné vlastnosti. Přezdívka „Desert Gold“ vystihuje jeho unikátní vlastnosti. Tento zlatavý dar přírody je neocenitelný zejména díky svým regeneračním účinkům na pleť. Tajemství Arganového oleje je založeno na bohatém obsahu vitamínu E, A, beta-karotenu, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin, zejména Omega 9 a Omega 6, které významně ovlivňují pružnost pokožky, udržují optimální vlhkost kůže, zabraňují jejímu vysoušení a pomáhají jako prevence při tvorbě vrásek. BIO Arganový olej můžete koupit za akčních 345 Kč.

Další články

Načítám