Hlavní obsah
Článek

Smutný příběh oceňovaného herce Philipa Seymoura Hoffmana je definitivně u konce. V New Yorku jeho památku uctila rodina i známé osobnosti, které obdivovaly jeho práci.

Tolik filmových hvězd se nesejde ani na nejprestižnějších festivalech, tentokrát je ovšem dohromady svedla tragická událost. Hollywood totiž za podivných okolností přišel o držitele Oscara Philipa Seymoura Hoffmana, který se předávkoval heroinem.

Na poslední rozloučení pochopitelně nechyběla hercova dlouholetá partnerka Mimi O´Donnel, která přivedla i jeho tři potomky - desetiletého Coopera, sedmiletou Tallulah a pětiletou Willu. Pro děti byla nečekaná smrt jejich tatínka těžkou ránou a rodina navíc čelí spekulacím o tom, že Hoffman udržoval intimní poměr se scenáristou Davidem Barem Katzem, který jako první objevil jeho mrtvé tělo.

Philip Seymour Hoffman byl v Hollywoodu uznávanou osobností a jeho smrt se dotkla řady slavných herců. Hercovu památku dorazili uctít Cate Blanchett, Amy Adams, Michelle Williams, Ethan Hawk, Ben Stiller, Justin Theroux či režisér Paul Thomas Anderson, který jej obsadil do pěti svých filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám