Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plánujete na den svatého Valentýna romantickou večeři ve dvou, domácí pohodu nebo něco extra? Ať už strávíte svátek všech zamilovaných doma nebo ve společnosti, určitě se chcete cítit přitažlivě a sebevědomě. Máme pro vás tipy na sexy prádlo, ve kterém budete zaručeně neodolatelná!

Podprsenky pro prsa v každé velikosti. A se slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz nyní pořídíte vybrané podprsenky se slevou 20%. Na své si přijdou ženy s menšími i opravdu velkými ňadry. Podívejte se na super kousky, které jsme pro vás vybrali a udělejte radost sobě i svému partnerovi sexy prádlem!

Dokonalý dekolt v okamžiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V této luxusní bardotce bude mít každý muž problém udržet oční kontakt. Speciální střih pozvedne prsa a dám jim dokonale zakulacený tvar. Díky odepínatelným ramínkům a silikonovému pásku ji můžete bez obav obléct i pod top bez ramínek. Příjemné podšití košíčků vám navíc zajistí maximální komfort. Tuto krásku pořídíte hned ve třech barvách!

Ukažte svou rozvernou stránku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I s velkými ňadry se můžete proměnit v něžnou krásku. Hravá kombinace puntíků a krajky ukáže vaši rozvernou stránku, zatímco speciální střih podtrhne vaši ženskost. Široká ramínka a boční kostice zajistí, že bude poprsí celý den držet na svém místě a vy si můžete užít nabytý sexappeal. Odvažte se!

Luxus pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si dopřát neopakovatelný luxus? Precizně zpracovaná bardotka speciálně navržená pro velká prsa je pro vás jako dělaná. Pohodlný a padnoucí střih vykouzlí neodolatelný dekolt a navíc zajistí celodenní komfort. Díky odepínatelným ramínkům a silikonovému pásku můžete svádět odhalenými rameny. Užijte si pocit luxusu!

Ztělesněný sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace neotřelého vzhledu a plného dekoltu je tím pravým pro romantický večer. Originální potisk na saténu a prvotřídní krajka tvoří zajímavé duo, které podtrhne vaši osobitost. Push-up efekt vykouzlí dokonale tvarovaný a plný dekolt, i když k vám příroda nebyla příliš štědrá. Dopřejte si luxus a užijte si obdivné pohledy!

Další články

Načítám